Életforgatókönyv történet

AZ ÉLETFORGATÓKÖNYV A SZÜLETÉSI DÁTUMODBAN REJLŐ KÓD!

Egy nő azért keresett meg, mert a úgy érezte, a partnerének nem fontos a párkapcsolat.
A párja valóban elmondta hogy még sohasem volt szerelmes, de szerinte ez nem baj, mert a szerelem egy felesleges dolog.

egyedül

Most erre adhatunk rögtön logikus tanácsokat, hogy: “hagyd ott ezt a palit, mert ha nem szerelmes, nincs értelme az egésznek!”
De ez sajnos nem szokott elég lenni, várunk valami “kézzel fogható választ…

Az Életforgatókönyv alapján a fiú sorsában az volt látható, hogy az életfeladata az önzés-önzetlenség témaköre. Látszik a dátumban a szülői minta is, hogy az édesanya és az édesanya között sem alakult ki szerelem, az apa feltételeket szabott a feleségét illetően, vagyis nem szívből szerette, hanem megfelelt a feladatra.

Az ügyfelemnek megmutattam, hogy a párja sorsában pont ez a tanulni való, hogy tud-e érzelemből párt választani, és hogy ez hosszú idő, akár 45 éves koráig is tarthat ez a tanulási folyamat, és most 28 éves…

A nő idősebb volt, és azt mondta, hogy ő nem tud úgy élni, ahogy a párja hozzááll a kapcsolathoz. A nőnek segítség volt az, hogy nem ő nem megfelelő, hanem a párjának kell rájönni az életében, hogy a szerelem mit jelent egy kapcsolatban.

Természetesen nem azt jelenti az Életforgatókönyv, hogy valamit nem lehet hamarabb megfejlődni, inkább azt, hogy ha nem vagyunk tisztában ezekkel az információkkal, akkor nem szokott leesni a tantusz, ha látjuk a tanulási szakaszokat, akkor hamarabb megtanulhatjuk, amit kell, és élhetünk másképp.

Ha szeretnéd megtanulni a módszert, az Életforgatókönyv tanfolyam oldalon tájékozódhatsz a tanfolyami időpontokról.


Fejtsd meg!

Ha megtanulod megfejteni a kódot, válaszokat kapsz azokra a kérdésekre, melyek más megvilágításba helyezik az életed történéseit.

Kiderül, hogy miért választottad a szüleidet, a családod, megértheted, hogy a nehézségeid miért szolgálják a fejlődésed.
Ha tudod, hogy milyen sorsfeladatot választottál, azt is tudni fogod, hogy mennyire vagy közel a megoldáshoz.
angyal1

Volt olyan, hogy egy ügyfelem édesapja fiatalon felakasztotta magát, nem tudta megoldani a problémáit, és a nő elítélte az apját a tettéért.
A nő életfeladata az elfogadás, a feltétel nélküli szeretet megélése volt, ezért az apja problémája a nő gyermekének élete kapcsán lesz érthető.

Minden ami történik minket szolgál, az Életforgatókönyv segít megtalálni a választ. Minden dátumban benne rejlik a válasz.
Például Auschwitz felszabadításának időpontja 1945. 01. 27., ez az élet tiszteletéről szóló nap, olyan tevékenység napja, ahol a legjobban tudják az emberek megérteni, hogy az élet értékes!

Ugyanígy meghatároz hogy mikor ismerkedsz meg valakivel, mikor házasodsz meg, a dátumból lehet tudni, milyen energiákat fogtok mozgatni a pároddal a házasságban.

Ilyen, és ehhez hasonló érdekes dolgokat tanulhatsz meg az Életforgatókönyv kódfejtő tanfolyamon.
Tanfolyami időpontok a Tanfolyamok menüben találhatóak.


Mi történik vetéléskor?

Mostanában az Életforgatókönyv alapján vizsgálom a hozzám fordulók problémáit.ezért érdekes, hogy sok olyan megfejteni való kérdéssel találtak meg, ami a vetéléssel volt kapcsolatos.
Miért “ment el” a gyerek?
miért nem maradt, meg?
Miért nem akart hozzánk leszületni?
Az ilyen kérdésekre persze lehet mindenféle logikus választ adni, hogy biztos nem volt egészséges a magzat, vagy hogy jobb így neki, mintha betegen született volna, de ezek csak szereotipiák.
A baba fogantatásának a napja is egy üzenet, és a vetélés, a műtét napja is egy üzenet, csak meg kell fejteni.

Ami feltűnt, az Életforgatókönyv alapján, hogy sokszor történik a mesterséges fogantatás, vagy a vetélés 29/11-es napon, ami az élet tiszteletéről, az élet továbbadásának a tiszteletéről szól.Egyszer járt nálam olyan házaspár, ahol semmilyen betegség nem volt egyiküknél sem, csak már “benne voltak a korban”, és az orvosok rávették őket a lombik programra.
A baba elvetélődött egy 29/11-es napon, amivel jelezte, hogy nem biztos hogy ezzel a folyamattal az Életet tisztelte a pár, de semmiképpen nem tisztelték az Élet továbbadásának folyamatát.

Mindenképpen érdekes nézőpont, és nincs benne ítélet, csak a Magzat üzenete, ami gondolkodásra késztethet. Kell-e beleszólni a természetes folyamatba? Miért történik meg oly sokszor, hogy egy lombikos szülés után, egyszer csak születik egy gyermek természetes úton, amiről az orvosok azt mondták, hogy lehetetlen…

A gyermekvállalás kétoldalú fogalom:
-egyszer szól arról, hogy a szülők hol tartanak a vállalás folyamatában, vagyis, egymást felvállalták-e? és utána akarnak-e gyermeket, felkészült-e a kapcsolat a gyermek vállalására. Sokszor megfordul a folyamat, gyermeket szívesen vállalnánk, csak az adott anyát, vagy apát nem annyira…
-másszor arról is szól a vállalás, hogy a gyermek vállalja-e a szülőket?
Alkalmasnak találja-e őket az élet tovább adására, örömmel élnek-e, van-e az életüknek értelme, vannak-e céljaik a gyermeken kívül?
Van-e mit továbbadniuk a gyermek számára?

Ezek hátborzongató kérdések lehetnek, de mindenképpen érdemes elgondolkodni rajtuk.
Én sokszor hallom édesanyák szájából, hogy.
a gyerekem az egyetlen örömöm,
az életem értelme,
a legfontosabb a világon,
nélküle nem is tudom mi lenne velem!

Kedves szülők, és leendő szülők!
Gondoltatok már arra, hogy ez a hozzáállás mekkora terhet ró a születendő, vagy megszületett gyermekre?

Az Életforgatókönyvből ilyen, és hasonló kérdésekre tudunk rávilágítani…