Mi a sorsfeladatod?

Neked mi a sorsfeladatod?
Amíg erre nem találod meg a választ, addig az életed irányítatlanul működik.
hogy ne így legyen, folyton üzeneteket küld a Lélek, hogy felébredj a csipkerózsika álmodból!

Ahogy sűrűsödnek a problémáid, kénytelen leszel foglalkozni magaddal,
az életeddel, hogy merre akarsz menni…

Mindenféle tragédia történhet, baleset, vetélés, haláleset mind-mind arra figyelmeztet, hogy valamit másképpen kell látnod, át kell értékelned az életeddel kapcsolatban.

sorsfeladatodOké, eljutottál odáig, hogy felismerted, hogy fogalmad sincs merre kéne fejlődnie az életednek, mit kellene csinálnod, mire figyelmeztetnek a problémák, akkor már csak az marad hátra, hogy keress valakit, vagy valamilyen módszert, aki segít eligazítani a sorsfeladatodon.

Az Életforgatókönyv módszere egy jó lehetőség arra, hogy feltárd magad előtt a sorsfeladatod. Leszületés előtt bebiztosítja minden Lélek magának, hogy legyen egy biztonsági tartalék, egy KÓD, amivel emlékeztetni tudja magát az előző életeire, a hibákra, feladatokra, amelyeket nem oldott, meg, és most újra meg kell próbálni megoldani.

Persze az is lehet, hogy előző életedben valamit jól csináltál, akkor az a feladat, hogy amit megtanultál, azt ebben az életedben begyakorold.

Ha meg már begyakoroltad azt amit megfejlődtél, akkor ebben az életedben itt az ideje, hogy új feladatot kapjál. Mindezt szakaszokra bontva meg lehet nézni.

A születési dátumod megmutatja, milyen sérülést választottál gyerekkorod idejére, ehhez milyen problémájú szülők kellettek. Igen, mindent Te  koordináltál, ezért hiába próbálsz másokat hibáztatni. A szüleid, bevállalták ezt a feladatot. A Lélek álomban kérdezi meg a szülőket, hogy vállalják-e az ő leszületését, problémakörét. Ha a szülők nem vállalják, a

Lélek képes változtatni az elképzelésén, és elvetél.
Sokszor hagy időt, és később újra megpróbálja meggyőzni a szülőket a leszületése vállalásáról, mert a kiválasztás megtörtént, csak a szülők kaptak egy kis haladékot.
Az Életforgatókönyv azt is megmutatja, hogy az első szülött gyermek kihez akart leszületni, kinek a sorsfeladata segítheti az övét.
Ha érted az Életforgatókönyved, akkor megtudhatod, hol tartasz az Életfeladatodban, és ha nagyon messze állsz tőle, tudni fogod, hogy találj vissza a vállalt feladatodra.

Ha tanulni szeretnéd a módszert kattints ide

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés