Hogyan látszik egy rajzban a szeretőd?

Ha az emberek tudnák, hogy milyen információk vannak egy egyszerű rajzban, akkor nem rajzolnának, ez biztos!
Amikor grafológiát tanultam, a tanárom mesélte, hogy az irodában ahol dolgozott, egy idő után mindenki takargatta az írását előle…:o)
Ugyanígy van egy rajz esetében is: az a néhány szimbólum, amit le kell rajzolni, levisz mély intimitásba!
Az egyes szimbólumok úgy viszonyulnak egymáshoz, mint a valóságban az emberek…
Megtalálhatóak a partnerkapcsolathoz fűződő VALÓDI érzések, milyen az érzelmi, testi közelség az élettárshoz. A szexuális nyitottság, vagy zártság, a monogámia, illetve poligámia.
Most persze mondhatnátok, jó vicc, biztos minden pasi megy a nemi szerve után, minden férfi szexmániás, ezt bárki megmondhatja rajz nélkül is!
Ez nem így van! Azt tapasztaltam, hogy minimum 50%-50%, vagyis a nők szerintem poligámabb beállítottságúak!

A rajz elárulja, hogy egy ember mennyire ragaszkodó a párjához. Sokszor kiderül, hogy mennyire távol van két ember egymástól, és sokszor a friss kapcsolaton is látszik, hogy a kémia területén nagy a távolság. Most persze sokan, akik ez olvassátok, szaladnátok megnézetni, hogy a párotok mennyire gondolta komolyan azt hogy összeköltözzetek, vagy összeházasodjatok.

A dolog ennél azért bonyolultabb, mert hét szimbólumot kell összeolvasni, meg kell nézni az egyes életterületek hogy tudnak viszonyulni egymáshoz…

Viszont minden olyan témát meg lehet találni a rajzban, amiről nem is sejtenéd, hogy megrajzolható. Megtudható pl.: az, hogy mennyire akartál megszületni.
Ez azért fontos, mert ebből pontosan látszik hogy mennyire érted meg a szüleidet, mennyire fogadod el, hogy te akartál megszületni, és nem a szülők döntötték el a jöttöd.
DSC_9735m

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés