Tévedés a csakra feltöltéssel

Vannak olyan tanfolyamok, amelyek csakra feltöltéssel foglalkoznak.
Miért nem tölthető fel százszázalékosra az egyéni csakra érték?
Vagyis feltölthető, de nem úgy ahogyan az ember elképzeli..

Mert nem a töltésen múlik az egész, hanem a születési alap adottságokon.
Vagyis, hogy kinek mi a születésekor feltöltődött csakraértéke! Ez a Föld aznapi energetikája alapján történik, amikor megszülettél.csakra

A csakra értékek meghatározásával a Kronobiológia pszichogenetika foglalkozik.
dr. Arthur Zsaskov zseniális megfigyelései tapasztalatai, és meghatározásai alapján egy egyszerű számítással bárkinek meghatározható a születésekor feltöltődött összes csakra értéke amely meghatározza a terhelhetőségeit is.

Kicsit hétköznapibban:
Az, hogy nem vagyunk egyformák és nem vagyunk egyformán terhelhetőek, könnyen meghatározható a születési dátumod alapján.
Pár perc alatt kiderül, hogy hogyan vagy terhelhető fizikailag, érzelmileg, szellemileg.
Nem mindegy, hogy a csakra értékeid alapján folyamatosan mozgó, változó munkát végzel, hogy mennyi erőd van véghezvinni azt, amibe belekezdesz, mennyire vagy képes rugalmasan reagálni a változásokra.

Az sem mindegy hogy érzelmileg mennyire vagy terhelhető, vagyis mennyire vagy képes saját magadért vagy másokért kiállni, mennyi inger hatására akadsz ki, hogy könnyebben működsz együtt másokkal vagy inkább vezetői pozíciót kéne betöltened, hogy irányíthass.

A szellemi terhelésen is nagyon sok múlik, sok ember túlterheli magát a munkahelyén és estére szellemileg kifárad. Ez ingerlékennyé, zárkózottá teheti az embert. Ha partnere magas szellemi terhelhetőséggel bír, akkor nehezen fogja viselni ha este munka után ő szívesen beszélgetne, elmélkedne, szívesen osztaná meg azt ami vele történt aznap, de a kevésbé terhelhető, fáradt párja nem vevő erre. Ez a különbség hosszútávon konfliktusokhoz vezethet mert mindkét fél érezheti úgy hogy ők nem értették meg. Ráadásul ez valahol igaz is.

Ha tisztában Vagy a csakra értékeiddel vagyis a terhelhetőségi mutatóiddal, akkor könnyen meghatározhatod annak megfelelően az életmódodat.
Ha jól működsz akkor nincs szükség csakra feltöltésre!

A személyes csakra értékeid egészséges állapotodban sem 100 %-on működnek, Pontosabban ha születéskor meghatározott csakra értékek valamelyike 20 %-on működik egészségesen, akkor neked a 20 % lett a saját egészséges százalékod.
Ezt a 20 %-ot pedig nem lehet feltölteni 100 %-ra.
Megváltoztathatod a csakra értékeidet de az mindenképpen betegséggel jár együtt!

A csakra értékek egyébként a terhelésen keresztül mélyebb önismerethez segítenek hozzá, amely alapján a szervezeted működését is meghatározhatod magadnak.
Például:
mennyi alvás szükséges,
milyen típusú táplálkozást bír a gyomrod,
hogyan működnek jól az emberi kapcsolataid,
milyen típusú munkát bír a szellemi terhelésed.

A módszer nagyon izgalmas és könnyen megtanulható. Végre egy olyan tudás amelyet a férfiak is könnyebben fogadnak el a racionális alapok miatt…
Tanfolyamok

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés