kronobiológia pszichogenetika

Lelki házipatika szülőknek!
kronobiológia pszichogenetika

Ha egy gyerek nem úgy viselkedik, nem úgy reagál mint a többi gyerek, akkor a szülő hajlamos arra, hogy azt higgye, baj van a gyerekével.
Rögtön szakemberhez fordul, aki legtöbbször gyógyszert ad a tünetre.

Esetleg úgy tűnik, mintha valami lelki baja lenne, mert nem nyílik meg könnyen, nem beszél szívesen idegenekkel, vagy könnyen elsírja magát.
Az is lehet, hogy nagyon lassú, nehezen viseli a változtatást, túl körülményesnek tűnik.

Esetleg sajtkukac, nem tud megmaradni egy helyben, rögtön hiperaktív jelzőt kap, és persze nyugtatót…
kronobiológia pszichogenetika
Lehet hogy válogatós az étkezésben, nem eszi meg a gyümölcsöt, vagy nem kívánja zöldséget, lassan eszik, válogat, turkál az ételben és inkább nem eszik ha sürgetik.Honnan tudhatja egy szülő, hogy baj van a gyerekével, vagy egyszerűen ez egy születési adottság és így működik egészségesen a gyerek?
Mi lenne, ha kiderülne, hogy semmi baj sincsen?

Van egy könnyen megtanulható módszer, amely segítségével könnyen kideríthető hogy kinek mi az egészséges reakciója fizikailag, érzelmileg, szellemileg.

Nagy könnyebbség a szülő számára, ha van mihez fordulnia segítségért ha tanácstalan. Olyan mint egy lelki Házipatika amiben egyedül is megtalálhatjuk a megoldást. Sok szülő szeretné házilag megoldani a problémáját a gyerekével, nem szívesen fordul szakemberhez.

A Kronobiológia pszichogenetika abban segít, hogy könnyen, gyorsan feltárjuk a probléma okát, külön tudjuk választani mi adottság és még játszma játék a családban.

Ha egy családtag megtanulja a módszert, könnyen eligazodik a szerettei működésének megértésében. Felismerheti a problémák okát és természetes módon kezelni tudja!
Csak akkor van szükség szakmai segítségre, például kineziológia módszerére, ha az alapfelismerések nem elegendőek.

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés