Segítség ! elvették az álmaimat !

Segítség ! elvették az álmaimat, vágyaimat !
Egy 14 éves lányt hozott el az édesanya azzal, hogy a lány kb. egy éve pánikbeteg és már iskolába se tud járni a hányinger és hasmenés miatt. Egy évig jártak pszichológushoz ami semmi eredményt nem hozott.

sors16

Kiderült hogy a tünetek erősödnek amikor a kislány edzésre jár. Mivel az édesanya élsportoló volt, ő is ugyanabban a sportágban szeretett volna jeleskedni. Ráadásul tehetsége is volt hozzá.

Akkor hol itt a baj?
A Kronobiológiai képlete szerint a lány nem terhelhető fizikailag olyan módon, hogy élsportot űzzön.

“Mi lenne ha úgy tekintenél a tüneteidre mint életmentő jelzésekre?” kérdeztem a lányt.
A lány azt válaszolta, hogy megkönnyebbülést okozna a számára, ha értené hogy ezeknek a jelzéseknek haszna is van és nem arra van hogy tönkretegye őt.

Sok fiatal hal meg focipályán edzés teremben sportolás közben meg túlterheli a szervezetét. A Kronobiológia egy képlet, amely megmutatja hogy milyen szinten terhelhető a szervezet fizikailag, érzelmileg, szellemileg.
Nagy segítség ez tanácstalan fiataloknak, akik nem tudják hogy merre menjenek, hogy hogyan tanuljanak tovább.

Mindenkinek több dologhoz is van tehetsége és a gyerek leginkább azt szokta választani, amit a szülők is szeretnének. Sokszor előfordul hogy a szülő sikertelensége áll a gyerek választása mögött, szeretne megfelelni a szülő álmainak vágyainak.

A szóban forgó lány nagyon nehezen értette meg, hogy a teste tiltakozik a fizikai terhelés ellen. Viszont a Kronobiológia alapján kiderült róla, hogy nagyon kreatív szellemi adottságai vannak, kifejezetten művészi érzékkel. A lányt a sporton kívül a szépség és a külsőségek érdeklik, nemcsak a kora miatt, hanem azért is mert szabadidejében néha ruhát tervez, érdekli a design, a smink, a fodrászat. A Kronobiológia a segítségével időben újra tervezheti a jövőjét, hiszen nem maradt le semmiről.

Az a segítség működik – és erre nagyon jók az alternatív eszközök – amelyik abban segít, hogy tudatosan és tudat alatt is tovább tudjon lépni az eredeti elképzelésen. Ez persze nem megy ilyen egyszerűen és gyorsan, hiszen le kell szokni valamiről ami addig lelki kábítószer volt! Ehhez idő kell. A régi tervet úgy tudja elengedni, hogy energiát tesz az új tervekbe. Mellette olyan gyakorlatokat kapott, amelyek segítenek gondolatait, érzéseit, testi rezgéseit az új irányba hangolni.

Amikor egy embernél megmutatkozik egy probléma akár fizikai tünetekkel, akár érzelmi állapot változással, akár sorstani tragédiával, legfontosabb hogy érthetővé váljon a tünet.
A pánik akkor tud elmúlni, ha érthetővé válnak a test, a lélek, a sors jelzései.
A Kronobiológia egy könnyen elsajátítható emberismereti módszer, amelyet ajánlok egyaránt szülők és szakemberek figyelmébe.
Kronobiológia tanfolyam

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés