A 2019-es év a párkapcsolatok megmérettetéséről fog szólni!

A 2019. év arra fog rávilágítani, hogy az emberi kapcsolatokban és a párkapcsolatok terén mennyire azonos bölcsességi szinten működik a két fél.
párkapcsolatok
A 2018-as Év megpiszkálta mindenkinek az értékrendjét, a saját életének értékességét.
Ki mennyire érezte magát értékesnek a munkahelyén, a magánéletében, mennyire tartotta fontosnak a saját egészségét értékesnek.Kapcsolatok mentek  szét váratlanul, változhatott hirtelen a munkahely, a pozíció, hirtelen súlyos betegségek dönthették le az embert a lábáról.
A nők gyakrabban keresik a miértekre a választ, egy kicsit előbb hajlamosak fordulni a spiritualitáshoz. A férfiak hajlamosabbak az élet gyakorlati részével foglalkozni és nem mindig érzik szükségességét a spirituális szemléletmódnak.

A 2019-es év ezt a különbséget fogja megmérni, vagyis azt kell észrevenni, hogy a spirituális szemléletmód mennyire választja szét, vagy köti össze a férfit és a nőt.

Természetesen előfordulhat fordítva is, hogy a férfi nyitottabb a spirituális fejlődés irányában, de az sokkal ritkább, hogy a nő utasítja el a spirituális szemléletet. Ami miatt a férfiaknak egy kicsit nehezebb lesz, az kilenc szempont, amiben Jövőre különösen fontos a fejlődés.

  1. Önérvényesítés
  2. együttműködés
  3. Több nézőpontúság
  4. Szeretet adás-kapás
  5. Személyes szabadság
  6. Felelősségvállalás
  7. Nyitottság
  8. Teremtő képesség
  9. Önállóság
Tehát amíg a nőknek kiemelt jelentősége lesz a több nézőpontúságnak, addig a férfiaknak kilenc témakörben lesz számonkérés, hogy ezekben hol tart az életében, melyik témakörben van esetleg elakadva.
Az Életforgatókönyv nemcsak a saját sorsodról szól, – Persze mindenkinek a saját sorsa a legizgalmasabb -, fontos tudni, hogy mit vállaltál ebben az életedben megélni, megvalósítani.
Az adott év viszont mindig mindenkinek szól!
Ha fejlesztenéd magad élet forgatókönyv témában:
Budapesten:
2019. március 9.-10 és 16-17-én tartok tanfolyamot.
Szegeden az idén egy alkalommal:
március 23-24-én és 30-31-én tartok tanfolyamot.
Érdeklődni, jelentkezni tudsz emailben:
[email protected]
www.evezzunkegyhajoban.hu

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés