Mi az, amin érdemes elgondolkodni szilveszter napján?

Minden dátumnak megvan a pontos energetikája. A jelenlegi év utolsó – Szilveszter – napja 36/9. Ezért a mostani szilveszternek a személyes felelősségvállalás a témája. Pontosabban a családban betöltött szerepedről szól, hogy mi a Te felelősséged és mi az ami más felelőssége a családod életében.

Azok az események, amik történtek a családi életedben, mennyire múltak rajtad és mennyire másokon? Mit kellett volna tenned, vagy mit nem kellett volna tenned?Mibe szóltál bele, ami nem a Te dolgod volt, vagy miért hallgattál, amikor szólnod kellett volna?
szilveszter
Mindaz, amin elgondolkodsz szilveszter napján és amit az alapján felismersz, azt a következő évben könnyebben fogod megoldani.
Erre elég akár pár perc is, mégis kevesen szánnak erre időt!
NNa pont ezt nem kell  lespórolni!

Ennél mélyebben is meg lehet állapítani a személyes évedet az adott legutóbbi születésnapod alapján. Mindenkinek van egy személyes “szemeszter éve”, ami viszonyul az adott évéhez és a sorsfeladatához. Ha személyesen megkeresel, meg tudom mondani, hogy hol tartasz a sorsodban és hogy mit tehetsz azért hogy a dolgaid jobban alakuljanak!

Emellett szilveszter napján szánj 1 percet arra, hogy végiggondold, mi az amiért ebben az éppen nem mertél felelősséget vállalni, vagy mi az amiben túl sok felelősséget vállaltál, mert egyik sem jó. Ha ezt felismered, akkor már akár január első napjától csinálhatod másképp! Ha ez valamiért nem megy, valami blokkol a változtatásban, akkor adok rá megoldást!
www.evezzunkegyhajoban.hu
Életforgatókönyv tanfolyam

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés