Kiképzés sors forgatókönyvből Pesten és Szegeden!

Kiképzés sors forgatókönyvből!
Csak gyűlnek, gyűlnek a kérdések az emberben, hogy mi miért történik az életében?

Hiába szeretne az ember választ kapni, sokan nem keresik a lehetőséget arra, hogy megértsék az életükben bekövetkezett Történésekre a választ!
Egyszerűen beletörődnek a Sorsukba!

Mi lenne, ha a válasz egyszerűbb lenne mint ahogy gondolnád?

Mi lenne, ha tudnál mit kezdeni azokkal a negatív élményekkel, amelyek látszólag érthetetlenül és akaratodon kívül történtek?

Három dolog van ami miatt leggyakrabban felkeresnek az emberek és ebben a sorrendben/:
1. vagy a kapcsolatban van elakadás,
2. vagy az életével nem tud mit kezdeni az illető.
3. kezelhetetlennek tűnő fizikai problémák

Mindháromra elég gyorsan lehet válaszolni, ha megvizsgáljuk az adott személy születési dátumát, ami tartalmazza a sors forgatókönyvét, valamint az adottságait képességeit a Kronobiológiai képlete alapján.
Ez a két módszer hamar rávilágít a problémák alapjaira.

Kiderül, hogy sorstanilag hogyan kapcsolódik az egyik ember a másikhoz, miért választották egymást, mit tanulhatnak meg egymástól.
Vagy éppen ellenkezőleg, kiderülhet, hogy két embernek semmi dolga sincs egymással, nincs súlya kapcsolatnak, mégsem tudják egymást elengedni.

Az ego nagy úr, a sokszor értelmetlen ragaszkodás sok évet elvehet az ember életéből. Sajnos gyakran előfordul, hogy évek múlva keres meg valaki azzal, hogy sajnálja hogy nem hallotta meg annak idején amit mondtam és ragaszkodott egy olyan kapcsolathoz aminek semmilyen tartalma nem volt.

Nekem sosem okoz gondot az, ha valaki nem hallja meg az információt, hiszen mindig. annyit hallunk meg amennyire szükségünk van az adott helyzetben.
Minden helyzet pont annyi ideig tart, amennyire szükségünk van belőle.
Viszont örülök annak, ha valaki megkeres és kérdez!
Ha látom, hogy felhasználja a kapott információt és változtat!

Minden szenvedési idő lerövidíthető lenne, ha az ember hajlandó tenni érte.Sokan azért törődnek bele a sors adta nehézségekbe, mert azt hiszik, nem tehetnek semmit ellene…

Ha szeretnéd egy kicsit lerövidíteni a tanulási köreidet, hogy több időd maradjon az örömtelibb helyzetekre, akkor tanuld meg tőlem a saját élet forgatókönyvedet és írd át az életed!

Következő alkalom Budapesten:
2019.. Március 9.-10 és 16-17
Szegeden:
2019. Március 23.-24 és 30-31
Érdeklődni, jelentkezni tudsz e-mailben:
[email protected]

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés