ingas-lelekallitasa

kronobiológia avagy mit képzelsz magadról?

számmisztika, karma, kronobiológia, életforgatókönyv, sors, taró
Mit képzelsz magadról?
Amit magadról képzelsz, az egyrészt a gyerekkori sérüléseid alapján képződtek, másrészt a körülötted lévő emberek visszacsatolásáról!

Ahhoz hogy a problémáidat kezelni tudd, Ismerned kell önmaga,d érteni kell a saját reakcióidat. Sokszor okoz feszültséget az az érzés, hogy másmilyennek kéne lenned, másképp kéne működnöd máshol kellene tartani az életednek, másképp kellett volna történnie a dolgoknak az életedben.

Ezek a gondolatok azért jönnek létre mert másokhoz viszonyítod magad, akik valahol máshol tartana,k akik valahogyan másként működnek, valahogyan jobban reagálnak az életben a dolgokra, mint Te…

Mi lenne ha magadhoz kellene viszonyítanak saját magad?
A születési dátumod alapján gyorsan könnyen megtudhatod, hogy milyen a számodra egészséges működési mechanizmusod. Könnyen kiderülhet az is, hogy jól működsz, csak másképp, mint a környezeted.

Elég, ha édesanyád annyit mondott: “kislányom, többet kéne enned, többet kéne aludnod, vagy éppen fordítva: túl sokat alszol, túl sokat eszel…”

Honnan tudhatod, hogy milyen számodra egészséges működés?
A kronobiológia pszichogenetika a születési dátum alapján gyorsan feltárja a számodra egészséges működést! A számmisztika is sokat megmutat, de a kronobiológia speciálisan a fizikai, érzelmi, szellemi terhelhetőségedet elemzi.

Az is kiderülhet, hogy olyan adottságaidat nem használod, amit jobban terhelhetőek. Ha szüleid gyerekkorodban még a széltől is óvtak és nem akarták hogy sportolj, inkább a szellemi tanulmányokra helyezték a hangsúlyt, nem fogod jól érezni magad a bőrödben, ha felnőtt korodban ez alapján olyan munkát választasz, amiben egész nap ülnöd kell.

Elég lenne annyi hogy, az ülést munka utána lemozogd, persze ez nem könnyű, hiszen az ülés alatt elfáradsz, mert az adottságaid szerint nem való neked az egész napos ülőmunka.
Kiderülhet az is, hogy gyerekkorodban egész más munkára vágytál és tehetnél végre azért, hogy mozgalmasabb munkád legyen.

Ilyen és ehhez hasonló dolgokat tanulhatsz meg a Kronobiológia módszere alapján. Bejelentkezhetsz egyéni elemzésre is vagy család elemzésre ami segítheti az elfogadást, átértékerheted a család működését, de a legjobb ha megtanulod a módszert és saját magad tanulhatod meg az egész környezetedet megérteni.
tanfolyami időpontok

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Bejelentkezés