És mi történik, ha nem tudsz a Sorsfeladatodról?

És mi történik, ha nem tudsz a Sorsfeladatodról?

A Sorsfeladat létezik mindenki számára, akár tisztában van vele, akár nincs!
Az a legnehezebb, hogy az embernek magától kell rájönnie arra, hogy mit kell kihozni az életéből. Ehhez leginkább a nehézségek segítenek hozzá, hiszen azok megoldásai valahol mindig kapcsolódnak a sorsfeladathoz.

A jó hír az, hogy van időd rá, hogy rájöjj a saját Sorsfeladatodra, a rossz hír az, hogy ha elérsz a “számonkérő szakaszba”, akkor ott már felerősödnek a veszélyhelyzetek, betegségek, problémák, amelyek “segítenek” rájönni arra hogy mennyire vagy távol a sorsodtól.

A “számonkérő szakaszban” /ami mindenkinek más időpontban van/ sokan meghalnak, mert már nem képesek annyit fejlődni, vagy az életükön változtatni, hogy értelmet adjanak az életüknek.

A saját életforgatókönyvedet és ezen belül a sorsfeladatodat személyesen is megtudhatod tőlem egy találkozó alkalmával.

Viszont meg is tanulhatsz elemezni emberi sorsokat, amivel akár a szakmádban, akár a magánéletedben sokat segíthetsz másoknak is.

Legközelebb 2018. január 13-14-én és 20-21-én lesz Budapesten Életforgatókönyv tanfolyam, amelyre a korlátozott hely mennyisége miatt kérlek hogy időben jelentkezz emailben, ahol szívesen válaszolok a kérdéseire.
odrobinamarti@gmail.com

A munkámról bővebben:

Tanfolyam