Kineziológia téma

A kineziológia egy természetes visszajelző rendszer. Izomteszt segítségével vissza lehet menni az időben, megtalálható a múltban megélt probléma.
Az izmok jelzik, ha valami feszültté teszi a tesztelt személyt, anélkül, hogy beszélnie kellene róla.

arc
Ezért ez egy jó lehetőség probléma feltárásra mindazoknak, akik nem tudnak, vagy nem mernek beszélni a problémáikról, de különösen azoknak jó, akik nem emlékeznek arra, ami a jelenben lévő probléma oka.

Sokszor tudni véljük, mi okozza a problémát, de nem ennyire könnyű a helyzet. Szeretnénk felelősöket keresni a problémáinkért, okolni másokat, akik miatt nem működik valami.
Valójában a mi reakciónk a lényeg, hogy mi akasztott el egy helyzetben, és miért nem tudtunk “tovább lapozni”…
Ezeket az elakadásokat lehet egyszerűen és gyorsan feltárni, anélkül hogy másokat kellene okolnunk és megoldó képletet állíthatunk fel a megoldáshoz.

Mindez lényegesen gyorsabban adja a változást, hiszen nem abból indulunk ki, hogy hónapokig, évekig kell beszélgetni. Ráadásul kikapcsolunk egy személyes hazugságkört, az önáltatást, az önbecsapást, amit azért szoktak az emberek beiktatni, mert félnek szembenézni a lehetséges változással.

A kineziológia tehát segít belenézni a múltba, rávilágít eltárolt érzésekre, gondolatokra, amelyek nem engednek változtatni a sérüléseken.