Jelentkezz a Kronobiológia tanfolyamra még ma!
2021.02.20-21, 27-28

Nem érted meg a párod, gyermeked viselkedését?

Megtanítom neked hogyan tudod a személy születési ideje alapján kielemezni és megérteni mit miért tesz.

A tafolyam 2 hétvégét ölel fel 2021.02.20-21 és 27-28.

Jelentkezz Február 19 ig, már csak pár hely maradt szabadon. 

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Miben lehet nekem segítségre a Kronobiológia használata?

Családon belüli kapcsolataid rendezése

Csak akkor tudtok jól együttmáködni családban, ha ismeritek a résztvevők adottságait, terhelhetőségeit. Ezalapján jobban tolerálhatjátok azt amiben különbözőek vagytok és kihasználhatjátok a hasonlóságokat.

Munka
kapcsolataid javítása

Ahhoz hogy megérthesd magad a kollégáiddal neked is értened kell őket.  kezd te azzal, hogy meismered a terhelhetőségi mutatóikat és figyelembe veszed. 

Személyes egészséged fenntartása

A legtöbb ember másoknak akar megfelelni ezért kilép a saját komfort zónájából és másképp viselkedik mitn ahogy valójában tenné. Mi lenne ha úgy mőködhetnél ahogy neked jó?

Adottságaid
sikeres működtetése

A betegség akkor kezdődik amikor nem a saját adottságaid – képességeid szerint működtsz. Tanuld meg hogyan maradhatsz egészséges és egyben sikeres mint a munkában és mind a magán életben.

Önmagad
megértése

Sokszor nem értenek téged és emögött az áll, hogy nem adsz magadról hiteles információt. ha ismered a terhelhetőséged könnyebben megismernek mások is.

Párkapcsolat

Egy kapcsolatban ugyanolyan nehéz kezelni az azonosságokat mint a különbségeket. Viszont, ha érted az azonosságaitokat és különbésgeiteket könnyen megértitek egymást. 

Pár vélemény akik már elvégezték a képzéseim

lorinczi_vass_ildiko_250
Mártival huszonéve ismerkedtem meg, barátok lettünk, de később -ha létezik ilyen- még annál is többek. Teljesen felforgatta az életemet. Na jó, ez úgy hangzik lassan mintha egy szerelmes regényben lennénk, de a tények magukért beszélnek. Az ő ráhatására lettem az aki ma vagyok, új irányt adott az életemnek. Mellette teljsen megváltozott a nézőpontom a világról. Megtanultam minden technikát amit ő tanít, használom őket nap mint nap, a munkám alapjai. Sorolhatnám 200 oldalban a konkrét eseményeket amiket helyrehozott az életemben, de a legfontosabb az, hogy engem megnyitott. Kitárta a kapuimat, szélesítette a látókörömet, kitolta a szemellenzőimet. Rendkívül jó emberismerő, de főleg emberszerető, isteni, szellemes előadó, a világ -nem túlzok- legbonyolultabb dolgait olyan egyszerűséggel adja át, fordítja le, hogy óriási feltöltődéssel, örömérzettel, "aha élménnyekkel" lehet csak tőle eljönni. Így aztán egyetlen dolog az, amiben hatással volt rám a munkássága, a személyisége, egyénisége, szeretete. barátsága: az egész életem. Köszönöm Neked, hogy lett alkalmam leírni, mert valószínűleg túl pátoszosan hangzana, ha csak úgy elmondanám mindezt.
Lőrinczi-Vass Ildikó
angyal_hubert_kinga_250
Büszke vagyok, hogy ismerhetem és ennyit tanulhattam tőle. Ő az, akinek érdemes megfogadni a tanácsát, mert előbb-utóbb úgyis beigazolódik amit mond. Segítségével minden kapcsolatomból tanultam és így rátalálhattam az igaz szerelmemre. Mindenkit hozzá küldök, aki tényleg a megoldásokat keresi és nem a kifogásokat.
Angyal-Hubert Kinga
aufmuth_lili_250
Büszke vagyok, hogy ismerhetem és ennyit tanulhattam tőle. Ő az, akinek érdemes megfogadni a tanácsát, mert előbb-utóbb úgyis beigazolódik amit mond. Segítségével minden kapcsolatomból tanultam és így rátalálhattam az igaz szerelmemre. Mindenkit hozzá küldök, aki tényleg a megoldásokat keresi és nem a kifogásokat.
Rózsáné Aufmuth Lili
markovics_annabell_250
Mártival ügyfélként ismerkedtem meg kb 10 évvel ezelőtt. Akkor éppen egy számomra megoldhatatlannak tűnő, nehéz élethelyzetben voltam. Ő segített átvészelni azt az időszakot. Tőle kaptam egy egészen új szemlélet módot amivel ma a világra tekintek. Azt hiszem minden túlzás nélkül állíthatom, hogy megváltoztatta az életemet az amit tőle és általa tanultam. Nem csak azt köszönhetem neki, hogy a lányommal szeretetteljes és bizalmas lett a kapcsolatunk, hanem azt is, hogy az életem más területein is ki tudtam teljesedni, mint a párkapcsolatban, mind pedig a munkámban. Nem mondom, hogy nincsenek olykor felmerülő problémák az életemben de ilyen esetekben mindig számíthatok Márti támogatására. Minden tanfolyamot elvégeztem nála amit csak lehetett. Ma már elképzelni se tudom, hogy lehet enélkül a tudás nélkül élni. Nekem a kronobiológia adta leginkább azt a megértést ami segíti a mindennapjaimban az emberi kapcsolataimat és aminek az ismeretének megszerzését mindenkinek szívből ajánlom… utána úgyis jön a többi. 🙂 Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy az elmúlt évek alatt a kapcsolatunk terapeuta kliens kapcsolatából barátsággá fejlődött mert Márti az a személy aki a legnagyobb hatással volt rám, hogy azzá válhassak aki ma vagyok.
Markovics Annabell

Jelentkeznél a tanfolyamra, vagy kérdésed lenne?

Töltsd ki a lenti ürlapot és a lehető leghmarabb válaszolok e-mailben.

Bejelentkezés