Miért szkeptikus Vágó István? Válaszok az Élet Forgatókönyvben

Ki ne ismerné Vágó István szkeptikus hozzáállását a spirituális világhoz, az alternatív gyógyászathoz, a természetes gyógymódokhoz?

A nagy kételkedő mindent megtett azért, hogy kétségbe vonja a “másik világot” a lélek működését test nélkül, az energiák hatásait a szervezetre, a betegségek lelki okait….
szkeptikus
Ha megnézzük Vágó István születési dátumából a sorsfeladatát /amit megtalálhat bárki az interneten/, akkor kiderül, hogy nagyon is helyénvaló az amit csinál!
Miért?
Mert a sorsfeladata arról szól, hogy ebben az életében meg kell szereznie a magasabb szintű tudást az életről, vagyis olyan kérdéseket kell feltennie magának és másoknak, amelyek megmutatják hogy nincs EGY igazság. A bölcsesség csak a többnézőpontúságon keresztül valósulhat meg.
Akkor tudható, hogy valaki elérte-e ezt az állapotot, ha az adott tudást, megértést hajlandó a gyakorlatban is alkalmazni…

Nincs meghatározva egy konkrét téma a számára, hogy milyen témában kell megtanulnia a sokféle igazság létezését,  pont az a nehéz hogy mindenből le kell vonni a következtetést. Ez sorstanilag nehezítésnek számít.

Vagyis a spirituális világ megkérdőjelezése hozzásegíti az egyént /és Vágó Isvánt/ a két igazság megismeréséhez. Tulajdonképpen segítséget nyújt a kételkedőknek abban,  hogy több szempontból vizsgáljanak meg egy kérdést, hogy valami működik-e vagy nem működik.

Egy ideig indokolt, hogy igazolja, hogy amit állítanak a spirituális segítők, gyógyítók, gondolkodók, az nem működik.
Viszont a sorsában Vágó Istvánnak a bölcsebbé válás folyamata a lényeg, ezért a sok kételkedés közepette néha azt is be ismerhetné, ha valami mégiscsak működik. Sorsfeladatát már akkor is megvalósította, hogyha az információkat be tudja állítani középre, vagyis valamit megcáfol amellett, hogy valamit elismer…

Az is a sorsfeladatát erősítette, hogy olyan műsorokat igyekezett vezetni, olyan témák mellé állt, ahol fontos volt az információ, a lexikális tudás és az általános műveltség.
De ha itt megragad, akkor nem biztos hogy megérti, hogy a két pólusú világban a logika mellett illogikus dolgok adják az egyensúlyt.

Az Életforgatókönyv módszere ilyen és hasonló érdekes szempontokat mutat meg, akár olyan emberekkel kapcsolatban, akik a világ elé tárják véleményüket, hozzáállásukat és mi elsőre kiakadunk rajta.

Az Élet forgatókönyv új szempontokat mutat meg egy ember életével kapcsolatosan, rávilágít arra, hogy mit miért csinál, vagy mit csinálhatna másképp.

A módszer megtanulható kétszer két napos tanfolyamon amelyről bővebben olvashatsz: életforgatókönyv tanfolyam