Mitől sikeres az egyik és a másik miért nem?

Elég ránézni egy születési dátumra és pillanatok alatt kiderül, hogy kinek miről kellene szólnia az életének, mitől lehet sikeres.

Itt van például Michal Negrin, egy sikeres divattervező, aki egyéni stílusával kialakított a világon egy szemrevaló, méregdrága üzlethálózatot.
Negrin ruhái 2-300 000-es kategóriába tartoznak, mindegyik egyedi, kézzel készített, gondosan megszerkesztett és kitalált munka, azt hihetnénk, hogy ez önmagában elég a sikerhez. Vagy gondolhatnánk azt is, hogy nehéz lehet megélni valamiből, ami egyedi és drága.
MichalNegrin

Rengeteg tehetséges ember van, de min múlik, hogy kinek sikerül egy egyéni stílusú termék sikerre vitele és kinek nem?

Negrin azzal a plusszal rendelkezik, hogy az Életforgatókönyv sorsfeltáró módszer  szerint ebben az életében az az  életfeladata, hogy magasabb szinten képviselje a szépséget, a különlegességet.

Hogyan kell magasabb szinten JÓL szolgálni a szépséget?

Ahogy egy étel elkészítésekor fontos hogy szeretettel készült-e,  úgy a ruhánál is hamar meglátszik, hogy mennyi öröme telt az illetőnek ruha megtervezésében és elkészítésében, vagy mennyire öncélú lett a tervezett ruha…
Általában az ilyen sorsfeladatú emberek maguk is szépek és igényesek önmagukra.

Az a kérdés hogy a szépséget  csak magukra vonatkoztatják-e, vagy hasznosítják ezt az érzékenységet mások életében is?

Michal Negrin jó példa arra, hogy végigvitte az ötleteit és az ízlésbeli érzékenységét azzal, hogy a mai napig olyan egyedi vintázs-jellegő ruhákat alkot, melyek hangulata sok embernek okoz örömet.

Az Életforgatókönyv nem mindenki számára tudatos dolog. Figyelni kell!
Egy ember akkor éli a saját sorsfeladatát ha figyel a belső és külső hangra.
Ha mer kockázatot vállalni azzal, hogy kiáll az elképzelései mellett akkor is, ha a környezete nem érti meg, ha lebeszéli a terveiről.

Ha valaki elakad az életében, akkor az Életforgatókönyv sorsfeltáró módszer segít visszatalálni ahhoz az úthoz, amit születése előtt eltervezett magának.
Te is megtudhatod, hogy ott tartasz-e, ahol születésed előtt eltervezted!
Csak a születési dátumodra van szükség.

Ha meg szeretnéd tanulni a módszert, akkor itt megtudhatod a részleteket
életforgatókönyv tanfolyam