Családdinamikai rendezés

A lélek elsősorban a családot választja arra, hogy fejlődhessen és tanulhasson.

Ezért minden probléma és lehetőség a családból fakad!

Legtöbbször nem azért választunk egy családot, egy párkapcsolatot, mert az jól  működik, hanem azért mert hibás minták vannak benne. Ezekre a hibákra van szüksége ahhoz, hogy tanuljon, tapasztaljon.

Hányszor mondjuk magunknak:
“mi a fenéért kellett ezt ebbe a családba születnem ?
Miért csak nekem van ilyen hülye apám meg anyám testvérem?”
Pont azért mert ők a legmegfelelőbbek a tanulnivalóid szempontjából!
Mivel minden élet az előző életek megtapasztalásai alapján folytatódik,
ezért a családállítás egyben lélekállítás is.

A lélek mozgását vizsgáljuk meg, hogy miért választotta ezt az életet mi alapján min akar változtatni, módosítani, mit akar megérteni.

Hellinger módszere alapján, ha azonos minőségű élőlények azonos szándékkal találkoznak, akkor képesek bekapcsolódni egy közös kommunikációs mezőbe, amelyet ma “morfogenetikus” mezőnek nevezünk.

De nevezheted ezt a mezőt Istennek, Buddhának, Jehovának, Központi tudattalannak, Univerzumnak, Spirituális térnek, Akasha Krónikának is.
A magyar nyelv szerint MIND EGY!
A lényeg hogy van valamilyen mező amin keresztül kommunikálhatunk téren és időn kívül azokkal a lényekkel, akik bármikor befolyásolták a sorsunkat.

A családállítás módszere arra alkalmas hogy megvizsgáljuk azokat a hibás mintákat amiket másolunk, vagy előző életünkből hozva újra és újra elkövetünk.

Ami történik egy családállításon:
Egymásnak idegen emberek azonos szándékkal összegyűlnek egy adott adott térben helyen időben. Az ezzel a szándékkal kialakult energiamezőben tisztán és egyszerűen képesek előhozni, az adott családban megjelenő probléma valódi okát.

A Családállítás tanácsadó segítségével képesek új mintát beépíteni amely segíti a feltárt valódi probléma megoldását.
Az így keletkezett új minta lehívható a még élő személyek számára, akik ezáltal képesek más életminőségre.

Ezzel a minta váltással helyrejön egy párkapcsolat, szülő-gyerek viszony, megtalálhatjuk a valódi foglalkozásunkat, megtalálhatjuk a helyünket a világban!
Bármilyen fogalom felállítható, ami az elakadásunkat okozza, pl.: pénzhiány, elfogadás hiány, szexuális blokkok, elhivatottság, tanulás, vagyis bármi, amit felismersz az életedben mint probléma.

Az én módszerem a vakon állítás, ami azt jelenti, hogy a résztvevők nem tudják nyíltan hogy milyen problémát jelenítünk meg és azt sem, hogy milyen szereplőként vesznek részt az állításban.

Mindez lehetőséget ad arra, hogy a képviselők, segítők ne tegyék bele a mezőbe a saját tapasztalataikat, véleményüket, egójukat.
Így százszázalékosan tiszta információval mutatja meg a mező a valódi problémát és így könnyebb a megoldáshoz is jutni.

Az általam képviselt módszer az úgynevezett Igaz Szavak Módszere alapján működik, amely egyszerű És tiszta szavak segítségével jön létre.
Mennyivel elfogadhatóbb pl. az a szó, hogy: “sajnálom”, minthogyha hosszan hallgatnánk egy magyarázkodást!

A családállítás alkalmával rendeződik az a rossz minta ami alapján szüleid Nagyszüleid dédszüleid vagyis az őseid működtek! Sose feledd, hogy már működhet másképp, csak előbb fel kell ismerni a hibás mintát és azt meg kell változtatni.

Ebben a folyamatban tudok neked segíteni.
Időpontokról információt a Családállítás oldalon találsz.
Érdemes megnézni azt is, hogy a születési dátum milyen adottságokra világít rá a kronobiológia és az Életforgatókönyv módszere segítségével

Bejelentkezés