Tarot

A Tarot egy speciális problémafeltáró technika. A képi világa analógiaként működik a tudat és a tudatalatti között. A Tarot nem jóslásra való, hanem javaslat tételre. Ez egy eszköz a feltárásra és a lehetőségek felismerésére.

A Taró egy sorstani segítő eszköz. Nem jósol, ahogy az emberek többsége gondolja, hanem JAVASLATOT tesz, ahogy a magyar nép javasasszonyai tették valaha.

Az eszköz segítségével belenézhetünk a morfogenetikus mezőbe, vagy ha úgy tetszik, az Akasha krónikában, vagy a központi tudattalanba!

Olyan információkhoz juthatunk, amiket a bal agyféltekénk, a tudatunk, az egónk kiszanál.

Ezeknek az információknak a segítségével könnyebben képesek vagyunk döntéseket hozni, tisztábban látjuk helyzetünket, és bölcsebb rálátást ad a döntési folyamatra.

Fontos, hogy egy esemény sosem önmagában való tény, hanem egy folyamat, amelynek bármelyik állomásába belenézhetünk.Ha megtanuljuk az egyes eseményeket folyamatként átlátni, akkor taró kártya nélkül is tudni fogjuk a megoldást!

A Taró rendszerét azért érdemes megtanulni, mert megtanít más szemszögből is rálátni a dolgokra. Sosincs egy igazság, a Taró megmutat olyan nézőpontokat is, amelyek teljesebb képet kaphatunk a problémákról.

A jövő megváltoztatható! Nincs akaratunktól független, befejezett jövőkép!
Hálistennek a sorsunkat magunk alakíthatjuk!
A Lélek számára egyszerre működik a saját eleve elrendeltetettsége és a szabad akarata. vannak előre meghatározott állomások, melyeket szabad akaratból megvalósíthat, vagy elutasíthat.

Nem kell spirituálisan gondolkodni, de minden ember életében eljön az a sorstani helyzet, ami késztetni fogja, hogy válaszokat keressen és kapjon a problémáira.
Van aminél megáll a logika. Szükség van arra, hogy félre tegyük a hagyományos gondolkodást, mert már nem segíti az életet. Ilyenkor van lehetőség a Taró segítségével belenézni egy sorsfolyamatba, ami új megoldási lehetőséget ad.

A módszer megtanulható, nézd meg a tanfolyami időpontokat!

Bejelentkezés