Életforgatókönyv

A Lélek leszületés előtt már tudja, hogy miért akar leszületni, ehhez választja ki az apát és az anyát. A Léleknek szüksége van sérülésekre, hiányokra, hiszen sokáig csak ezek alapján képes fejlődni.

Ez több, mint számmisztika, ez Sorstan!

kronobiológia pszichogenetika

A születési dátumból meg lehet állapítani, hogy a Lélek milyen sorsfeladatot választott és azt is, hogy ebben hol tart.
Megtudhatod, milyen esemény mire figyelmeztet, és mért pont akkor mi jelzi, hogy nem biztos hogy jó irányban tartasz.Mindez azért fontos, mert felismerhetsz problémákat, ami alapján még időben változtathatsz az életeden.
Megelőzhető egy tragédia, akár a korai halál.
Mindenképpen segítség, ha megérted egy nehéz időszakban, hogy mit miért kell megélni és miért  hasznos az élmény számodra.

Egy ügyfelem, aki megtanulta az Életforgatókönyv módszerét, a napokban jelzett vissza, hogy a születésnapja utáni napon, amikor belépett egy új életszakaszába, olyan szélsőségesen változott az élete, amit ha nem értett volna a forgatókönyv alapján, biztos kicsúszott volna a lába alatt a talaj.
Így egész más megvilágításba helyeződött egy nehéz helyzet, tudott vele mit kezdeni, és nem esett kétségbe! Ez nagy kincs!

Ugyanígy másként tekinthetünk egy halálesetre, vagy vetélésre, könnyebb feldolgozni valamit, amit megértünk.
Jobb tudni, ha szerettünk életét, problémáit más szemszögből is láthatjuk, mint “csak” a fájdalommal foglalkozni, amely önmagában nem ad válaszokat.

Megérthetjük az érzelmi kötődéseinket, hogy miért fejeződött be egy kapcsolat: miért kellett elválni?
mit kellett megtanulni a párkapcsolati nehézségekből?

Ezt nevezzük karmának, feladatnak. Ebben sosincs büntetés, ahogy sokan hiszik, csak megoldani való feladat.

A Életforgatókönyv módszere azt célozza meg, hogy felkészültebbek legyünk az életfeladatunkkal kapcsolatban.  Valamit másként tudjunk tenni az alapján, amit megértünk, és segíteni tudjunk a szeretteinknek is, ha elakadnak.

Az Életforgatókönyv a sorstani hatásokról, emberi kapcsolódásokról, életszakaszokról szól, ami jól összeköthető a Kronobiológia módszerével, ami a leszületésünkkor vállalt terhelhetőségi mutatókat segít megérteni.

Az Életforgatókönyv bárki számára elsajátítható módszer, megtanulható egy 4 napos tanfolyamon. Erről tájékozódhatsz az Életforgatókönyv tanfolyam oldalon.