Nem tudok enni !

Nem tudok enni!
A legtöbb embernek az a problémája, hogy túl sokat eszik, vagyis nem tud NEM enni. Ezért volt érdekes hogy eljött hozzám egy közel 70 éves férfi azzal, hogy sok éve nem tud semmit befogadni a szervezete.

Három dolgot tudott nagyjából megemészteni minimálisan: a rozskenyeret és kétféle pitét. Ezt enni éveken keresztül valóban kegyetlen. A férfi nem látszott  60 évesnek, sőt sokkal életrevalóbbnak tűnt, vagyis fiatalabbnak látszott. A kronobiológia szerinti terhelhetősége szerint nem volt indokolt, hogy kényes legyen a gyomra.

testvérek

Ha valaki nem táplálja a testét, vagyis nem tud enni, az valamilyen módon tudat alatt szeretne meghalni. Érdemes a tanácsadónak gyanakodni, hogy az illető valakinek a halála miatt nem tud-e élni, ezért rögtön meg is kérdeztem, halt-e meg testvére? Kiderült, hogy egy évvel az ügyfelem születése előtt volt egy fiútestvére, aki a háború alatt pár hónaposan meghalt.

Az ügyfelem nem értette, hogy az édesanyja miért nem szerette, miért nem örült neki, hiszen ő egészségesen született gyermek és egész életében megpróbált megfelelni az édesanyának.Az anya sosem tudta feldolgozni az első szülött gyermekét és nem tudott mit kezdeni a másodikkal.

Teszteléskor kiderült, hogy az ügyfelem volt ugyanaz az elsőszülött fiútestvér, aki azért döntött úgy hogy meghal, mert érezte hogy senki nem tud rá figyelni, sem az édesanya és a családja, akik az óvó pincében az életükért küzdöttek, sem az édesapa aki a fronton harcolt.

Ezért a pár hónapos gyermek úgy döntött, hogy meghal és majd akkor születik újra vissza, amikor már a család valóban tud vele foglalkozni.
Közben a lélek rájött, hogy az édesanya nagyon megszenvedte az ő halálát. Ezért úgy döntött, hogy nem csak majd négy öt év múlva születik le újra, hanem hamarabb, hogy az édesanyja ne szenvedjen tovább.

A lélek az gondolta, hogy majd az édesanya felismeri és megnyugszik. Örülni fog hogy újból láthatja a gyermekét. Viszont már magzati korban rájött, hogy itt nagy tévedés van, az édesanya nem fogja őt felismerni. A lélek megbánta amit tett, rájött hogy nagyon nagy hibát követett el amikor feladta az életét, de úgy döntött hogy most már megszületik újból, hátha tud valamit módosítani az ügyön.

Az édesanya nem tudta feldolgozni az elsőszülött gyermeke halálát és nem ismerte fel a másodszülött gyermekében az elsőszülött gyermeket. Ezért az ügyfelem egész életében megpróbált megfelelni az édesanyának és mivel ez ez nem sikerült, ezért folyamatosan kérdőre vonta saját magát hogy mi értelme van az életének?

Megnősült, gyerekei lettek és mégsem tudott örülni az életnek, pedig minden jól alakult körülötte. Aztán meghalt az édesanya és felerősödtek a testi problémái.
Tudatosan élni akart, de tudat alatt meg szeretett volna halni.

Amikor szembesítettem a problémájával, hogy valójában az ő lelke a meghalt bátyjának a lelke és az a tragédia, hogy az egész életében sosem kaphatta meg az anyai szeretet, pedig az édesanya rá vágyott, az ügyfelem nagyon megkönnyebbült és azt mondta hogy valahol sejtette ezt az egészet csak szüksége volt a visszaigazolásra amit én megadtam neki.

Megkerestük azt az érzést amivel akadályozza magát a továbblépésben, ami miatt nem tudja élni a saját életét. A családtörténeti részt rendbe tettem ingás sorstisztítással, másrészt kapott rezgésszint emelő gyakorlatot arra, hogy a lélek tovább tudjon lépni az adott problémán.
Az ügyfelem hálásnak érezte magát és felszabadult volt.
Ezután lehetősége van a Léleknek úgy dönteni, hogy függetleníti magát az előző élete sorsától. A teste újból befogadhatja a táplálékot.
Ezzel felszabadítja a családot is, akiknek már nem kell megjeleníteni később a problémát.