nyílegyenesen a megoldás felé

Arról szeretnélek tájékoztatni, hogy az idén egy alkalommal Budapesten az Éden stúdióban egy különlegesen hatékony technikát fogok tanítani, amelynek a neve Tudati Tüneti Technikák, azaz TTT és segítséget nyújt a megoldás felé.

Sok alternatív módszer a feltárásban jó, vannak olyanok, amelyek kifejezetten a megoldásra állnak rá, és létezik a TTT, amely mindkét oldalt képviseli, vagyis feltár és megold egyszerre.

A módszer a meridiánok emlékeit használja, amelyek tárolják az érzéseket, gondolatokat, tüneteket, akadályozó tényezőket.

Receptek készültek, valamint receptek készíthetőek arról, hogy hogyan lehet kiszedni a meridiánokból a test-és lélek emlékeket, amelyek akadályozzák a jelen életünket.

A sok megoldás közül egy:
Egy ötéves kislány furcsa viselkedésére kerestük a választ, nem akart gyerekekkel játszani, nem érezte jól magát sehol és senkivel nem volt hajlandó kapcsolatot teremteni az édesanyán kívül.

Kiteszteltem, hogy hol van az elakadás, és kiderült hogy magzati korban történt egy ikertestvér leválása, akihez a gyerek rögeszmésen, mániásan ragaszkodott.

A rögeszmés, mániás viselkedésre van recept a tüneti tudati technikákban és az édesanyát kellett megtanítani arra, hogy hogyan vegye ki ezt a test- és lélek emléket. Az édesanya a gyakorlat harmadik napján visszajelzett, hogy a gyereket kicserélték, már az első napon elkezdett játszani egy kislánnyal és a második napon jelezte anyának, hogy mostantól mindig játszani szeretne ezzel a kislánnyal. Abbamaradtak a hisztis rohamok.

Mindezt észrevette az édesapa is és az óvodában is szóltak hogy észrevehető a változás.

A tanfolyam két napos, semmilyen előképzettséget nem igényel, tesztelni tudni kell valamilyen eszközzel, akár izommal vagy ingával, de aki nem tud semmilyen tesztelő technikát, azt megtanítom.

Időpont: 2017. november 11-12 szombat-vasárnap, mindkét napon 9-17 óráig
Jelentkezni tudsz emailben: odrobinamarti@gmail.com, vagy telefonon:06-30/2386-230

Tapasztalataimról olvashatsz többet itt
www.evezzunkegyhajoban.hu