Rólam

A munkámat arra a felismerésre építettem, hogy egy problémát nem lehet ugyanazon a szinten megoldani, mint ahol képződőtt.
Ehhez a szintlépéshez kerestem olyan módszereket, melyek segítségével Bárki képes lehet a kialakult problémáján változtatni.

Nem vagyok orvos, sem gyógyító sem terapeuta. Nem tartozom semmilyen szervezethez, sem vallási sem politikai csoporthoz.
Végzettségemet tekintve kineziológus vagyok.

Hiszek abban, hogy minden élethelyzetben van felismerni való.

Hiszek abban, hogy minden emberi kapcsolat az értő kommunikáción alapul, amin mindig lehet csiszolni, javítani.

Hiszek abban, hogy minden problémának van fontos oka, értelme és megoldása.
Ebben a folyamatban segítem a hozzám fordulókat.

Odrobina Márta Katalinnak anyakönyveztek édesanyám, keresztanyám és egy apai dédnagymamám után, aki egy bábaasszony volt.Sokáig nem tudtam azonosulni a nevem egyik részével sem.
A vezetéknevemért csúfoltak, a Mártát nem találtam elég nőiesnek, a Katalint meg egyenesen idegennek.Nevet akartam változtatni, és el is játszottam a gondolattal, de valami sugallat hatására mégsem tudtam megtenni.Miért?Mert tisztelettel voltam a szüleim iránt, és nem tudtam megtenni, hogy valamit ilyen durván visszautasítsak, amit tőlük szeretettel és jó szándékkal kaptam.

Azóta, családállítás terapeutaként tudom, mennyire fontos, hogy a nevünkkel is odatartozzunk a gyökereinkhez.Sok dolgot csináltam “jól”, mert hallgattam arra a bizonyos sugallatra, a Felső Énemre.
Így történhetett az is, hogy 15 évi dekoratőri munka után elkezdtem az emberi lélekkel, a sorssal és az alternatív gyógyászattal foglalkozni.Egyszerűen csak dobolt a fejemben a “súgás”, hogy mennyire hasznos tudnék lenni, ha embereknek segíteni tudnék az elakadásaikban.A helyzet akkor fordult át elkötelezettséggé, hivatássá, amikor egy két éves kislány anyukája segítséget kért tőlem a játszótéren, hogy segítenék-e abban, hogy a kislánynak egy éves kora óta folyik a füléből a genny, az orvosok csak tisztitgatják a kanült, de nem változik semmi… Emlékszem rá, mennyire ösztönös voltam, a kislánynak testvér féltékenység húzódott a háttérben, a fülfolyás tartotta fenn a figyelmet az anya felé. Kábé egy hónap múlva csengettek a lakásomon, és egy idegen nő szeretett volna hozzám bejelentkezni, mondván, az ő ismerősének a kislányának “gyógyítottam meg ” a fülfolyását, ami két nap múlva megszűnt, miután oldottam…

Ez 2000-ben volt, azóta szeretem a nevem, élvezem az életem, és tudom hogy miért születtem, mi a feladatom az életemben.Ebben és mindenféle fizikai, érzelmi, szellemi, sorstani problémában segítek a hozzám fordulóknak.

Bejelentkezés