Ingás sorstisztítás (Budapest)

Alkalmak:

1.hét:
november 19 - november 21

Leírás:

Inga segítségével bárki kapcsolatot teremthet a Felsőbb világok segítőivel valamint a saját Felsőbb Énjével, ami egy katalizátor a földi világ és a spirituális segítők között.

Sokan kérnek segítséget az Angyaloktól, ami önmagában működik, működhet.
De a segítség is lehet akadály, ha a mennyiséget kérjük, és nem a minőséget.
Gondoljunk csak bele, milyen lenne, ha balesetet szenvednénk, és egyszerre 500 mentőautó sietne a segítségünkre? Valószínűleg nehéz lenne kideríteni, hogy melyik mentőautó tud a leghatékonyabban segíteni, ráadásul, nem is biztos, hogy odajutna a többi mentőautótól…

Az Ingás sorstisztítással kapcsolatot teremtünk a Felső Énünkkel, aki segít kiválasztani a leghatékonyabb segítőket, akikből nem sok kell, csak megfelelő tudás, rálátás a problémánkra.

Rengeteg spirituális segítség létezik az Angyalokon kívül, mesterek, tanácsok, fényenergiák, akik hatékony segítséget tudnak biztosítani. Ezen kívül az inga használat is rejt szabályokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy a megfelelő biztonsággal tudjunk dolgozni.

Sokféle testetlen energia minőség létezik az Univerzumban, és nekünk ki kell tudni választani a megfelelő adottságú, képességű energia minőségeket a közös munkához. Ehhez érteni kell!
Ráadásul, ha segítséget akarunk kérni, az is fontos, hogy mi magunk is tudjunk segítséget nyújtani másoknak.Szóval, ha ki akarunk venni valamit, akkor tudni kell betenni is!

Az Ingás sorstisztítás technikája mindig figyelembe veszi a földön zajló energia háborút, és tisztítja azokat, hogy ezzel is hozzájáruljunk a Bolygónk tudatosságához!Ez a spirituális tudatosság fontos akkor is, amikor a hétköznapi problémáinkon dolgozunk, legyen ez egészségügyi, sorstani, emberi kapcsolati elakadás, egy pénzügyi, vagy jogi probléma, amihez spirituális segítséget kérünk a Segítőinktől!

Jelentkeznél az egyik tanfolyamra, vagy kérdésed lenne?

Töltsd ki a lenti ürlapot és a lehető leghmarabb válaszolok e-mailben.

Íratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesülj az új tartalmakról!

Jelentkeznél az egyik tanfolyamra, vagy kérdésed lenne?

Töltsd ki a lenti ürlapot és a lehető leghmarabb válaszolok e-mailben.

Bejelentkezés