Markovics Annabell

Markovics Annabell

Mártival ügyfélként ismerkedtem meg kb 10 évvel ezelőtt. Akkor éppen egy számomra megoldhatatlannak tűnő, nehéz élethelyzetben voltam. Ő segített átvészelni azt az időszakot. Tőle kaptam egy egészen új szemlélet módot amivel ma a világra tekintek. Azt hiszem minden túlzás nélkül állíthatom, hogy megváltoztatta az életemet az amit tőle és általa tanultam. Nem csak azt köszönhetem neki, hogy a lányommal szeretetteljes és bizalmas lett a kapcsolatunk, hanem azt is, hogy az életem más területein is ki tudtam teljesedni, mint a párkapcsolatban, mind pedig a munkámban.
Nem mondom, hogy nincsenek olykor felmerülő problémák az életemben de ilyen esetekben mindig számíthatok Márti támogatására.
Minden tanfolyamot elvégeztem nála amit csak lehetett. Ma már elképzelni se tudom, hogy lehet enélkül a tudás nélkül élni. Nekem a kronobiológia adta leginkább azt a megértést ami segíti a mindennapjaimban az emberi kapcsolataimat és aminek az ismeretének megszerzését mindenkinek szívből ajánlom… utána úgyis jön a többi. 🙂
Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy az elmúlt évek alatt a kapcsolatunk terapeuta kliens kapcsolatából barátsággá fejlődött mert Márti az a személy aki a legnagyobb hatással volt rám, hogy azzá válhassak aki ma vagyok.